CES-Gruppe Toegangscontrole
Aanvraag informatie
  • Offerte aanvragen

CES Toegangscontrole

Na in 1840 te zijn opgericht, is CES tegenwoordig een van de toonaangevende fabrikanten van mechanische- en elektronische sluitsystemen. Als eerste duitse onderneming begon CES in Velbert met de industriële productie van sleutels en cilinders. In 1857 nam Carl Eduard Schulte de onderneming over van zijn vader. Onder zijn naam verwierf CES nationale en internationale bekendheid als specialist voor betrouwbare beveiligingssystemen. Tegenwoordig wordt de productportefeuille aangevuld met de twee dochtermaatschappijen CESlocks en CEStronics.

Waarom kiezen voor CES

CEStronics biedt met haar producten oplossingen aan, voor persoonsgerelateerde toegangscontrole. Dit in combinatie met de modernste draadloze- en transpondertechnologie biedt u de mogelijkheid uiterst flexibel en efficiënt uw organisatie en toegangsbeheer vorm te geven.

CESlocks produceert hoogwaardige insteeksloten. Zo lenen bijvoorbeeld de innovatieve modulaire sloten en zelf-vergrendelende sloten zich prima voor tal van toepassingen.SALTO heeft een breed assortiment ontwikkeld van innovatieve producten, zich bewust zijnde van de behoefte aan nieuwe concepten in toegangscontrole. Zo hebben zij het SALTO Virtual Network en het XS4 toegangscontrole platform ontwikkeld en verlenen onze elektronische beslagen, wandlezers, online en offline control units nu beveiligde toegang aan een groeiend aantal eindgebruikers van luchthavens tot ziekenhuizen, banken tot overheidsgebouwen en universiteiten tot aan hotels.

© Copyright 2016 Key Systems