Inspired-Access-Technische-Groothandel-Deursystemen
Aanvraag informatie
  • Offerte aanvragen

Inspired Access is opgericht in 2012 naar aanleiding van de vraag in de markt en is in Nederland dé groothandel in totale deurconcepten. Er bleek behoefte te zijn aan totaalconcepten op het gebied van deursystemen. Een totaalconcept op maat, waarbij de installateur of ijzervakhandel, afhankelijk van zijn wens, compleet ontzorgd kan worden. De ontwikkelingen met name op het gebied van automatisering binnen de branche gaan nog steeds snel en steeds meer specifieke kennis is nodig om gebruikers zoals zorgcentra, scholen, ziekenhuizen, bedrijven, etc. van de juiste deursysteem te voorzien. In deze behoefte voorziet Inspired Acces.

Ze adviseren, leveren, monteren en installeren complete deurconcepten. Hun belangrijkste doelgroepen zijn installatiebedrijven en de ijzervakhandel.

Waarom kiezen voor Inspired Access

Door de innovatieve manier van bedrijfsvoering, willen zij als groothandel in totale deurconcepten, laten zien dat het allemaal een stuk eenvoudiger kan. Alle deuren en totaalconcepten die zij kunnen leveren, inspireren iedereen die professioneel werkt aan veiligheid en betrouwbaarheid. Ze luisteren naar ieders wensen en zorgen voor een oplossing op maat, zodat uw klant precies krijgt wat hij zoekt: zekerheid in toegang of vlucht.

© Copyright 2016 Key Systems