dom-toegangscontrole
Aanvraag informatie
  • Offerte aanvragen

DOM Toegangscontrole

DOM Group werd in 1936 opgericht als producerend bedrijf van industriële metaalproducten. Vandaag de dag behoort de DOM Groep tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten op het gebied van innovatieve sluittechniek en elektronische toegangssystemen. Het productassortiment varieert van handige veiligheidsoplossingen voor woonhuizen tot en met de meest moderne elektronische toegangscontrole systemen voor grote objecten. De productie vindt plaats in de hoofdvestiging in Brühl bij Keulen.

Waarom kiezen voor DOM

Toegangscontrole op elektronische basis biedt zowel de meest veilige alsook de gemakkelijkste mogelijkheid het eigen huis te beschermen. Daarom kiezen steeds meer huiseigenaren voor elektronische toegangscontrole. En daarvoor bestaan goede redenen: extra beveiliging, extra comfort en extra controle.

Extra beveiliging

Met een elektronisch sluitsysteem, bestaande uit een cilinder of deurbeslag en transponder, beveiligt u uw huis op het hoogste niveau. In geval van geweld blijft de deur gesloten, aangezien de cilinder bovendien ook mechanisch wordt beveiligd.

Extra comfort

De toekomst van de huisbeveiliging is sleutelloos. Met een elektronisch<s>e</s> toegangssysteem heeft u slechts een transponder nodig, waarmee u alle deuren – van de huisdeur tot en met de garage – kunt openen. De transponder is verkrijgbaar als sleutelhanger en als ClipTag om op een mechanische sleutel te steken. Voor het openen wordt de transponder gewoon voor de cilinder gehouden.

Extra controle

Heeft u huurders in uw huis? Dan kunt u met de elektronische cilinder gelijktijdig makkelijk en veilig de toegangsrechten beheren – u kunt bijvoorbeeld bepalen, welke huurder toegang heeft tot welke ruimtes. De bevoegdheden kunt u op ieder moment zelf veranderen.

© Copyright 2019 DTC Key-systems