EVVA Toegangscontrole
Aanvraag informatie
  • Offerte aanvragen

EVVA is een Oostenrijkse familieonderneming en één van Europa’s toonaangevende fabrikanten van veiligheidstechniek – zowel op mechanisch als op elektronisch gebied. Zij bieden u geïntegreerde totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende beveiligingsbehoeften.

Sinds 2004 staat de slogan “access to security” voor een nieuwe bedrijfsstrategie en is daarmee onafscheidelijk met het merk EVVA verbonden. EVVA presenteert zich tegenwoordig niet meer alleen als producent van mechanische en elektronische sluitsystemen, maar is veel meer adviseur en planner bij alle vragen over veiligheidstechniek.

Waarom kiezen voor EVVA

Zij zijn een innovatieve producent en marktleider op het gebied van mechanische en elektronische toegangssystemen. Hun producten kenmerken zich door topkwaliteit en optimale veiligheid. Zij bieden een attractief design, bedieningsgemak en eenvoudige montage. Ze staan voor een betrouwbaar partnerschap op de lange termijn. Dit wordt gekenmerkt door wederzijds vertrouwen, operationele topprestaties en gezamenlijke economische successen.

Hun grote ervaring en maximale competentie op het gebied van mechanische en elektronische oplossingen vormen een gedegen basis voor betrouwbare toegangssystemen.

© Copyright 2019 DTC Key-systems